I am

I am. I am.

Jag heter Karin.

Jag är en sökande och prövande individ. Nyfiken och reflekterande. Jag vill så väldigt mycket samtidigt som jag är rädd för lika mycket. Det går upp och det går ned. Livet. Sökandet efter den ständiga balansen. Livets konstanta och härliga uppgift. Jag tycker mycket om känslor. Jag är en sucker för känslor. Att bli berörd och att få beröras. Känslor är det vackraste som finns. Också det allvarligaste som finns. Att vara kärleksfylld och ångestfylld. Dessa ytterligheter.

Det här är en om blogg om lidande. Det här är också en blogg om kärlek. Det här är en blogg om livet. Med detta skulle jag gärna vilja bidra med något gott för andra. Såklart. Någon form av Connection. Igenkännedom? Om jag kan få någon, om endaste en, till att förmå stretcha och flexa sitt tänkande genom denna skrift. Då är jag nöjd. Det kan vara mitt syfte. Åtminstone idag. För imorgon är en annan dag. Kanske med nya syften.

Come feel with me

DSC_0980

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>