Jahapp

Och sen blev det mörkt.

Och ekande tomt.

Tyst.

Ensamt.

Bra, Bra Karin. Solitud. Det är räddningen för att bringa reda i dina beroende-mönster.

Avskalat är allt. G. som var spänning. J som var trygghet. Sökandet. Efter bekräftelse. Den jag aldrig fick som barn. Leder mig till arbetsplats -återigen. Fiskandet. Lirkandet. Manipulerandet. Ät. Mig. Se mig. Ge mig.

Så skeva mönster. Så skeva mönster. Jag vill inte mer.

På onsdag hoppas jag på en vändning. Beroendeterapi. Kanske har jag börjat förstå mig själv.

DSC_7162-01

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>