Att tvivla

.. på sig själv. Sina känslor. Sina tankar.

” Är det i själva verket jag som är out-of-control?”  Det vill säga- att det är jag som är den ”onda”. Den som gör illa. Skadar. Åsamkar. Smärtar. Är det jag som har orimliga krav? Förväntningar? Perspektiv. Tankar. Känslor.

Att tvivla så. Och att tvivla djupt därinne. Paus. Jag vet vad som är sant för mig liksom Du vet vad som är sant för dig. Ibland kolliderar dessa världar snarare än att dem kramar om varandra.

Det är Okej. Det är helt Okej. Låt mig bara få känna det jag känner. Snälla övertyga/övertala mig inte om något jag inte vill/håller med om. Kalla mig psykopat/narcissist/egoist. Innerst inne. Så vet jag själv. Vad som är sant för mig.

DSC_3430

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>