Ruttna löv

Det kom till mig igår. Lövet. Jaget. Som flyter i havet. Fastnar vid någon gren. Ibland en rutten och slemmig gren. Med parasiter på. Men även den grenen finns där för ett syfte. Kanske ett syfte för att lära dig något.

X. Du äter upp mig inuti. Du är en vandrande lögn. Precis som du skrev. Precis som vi kanske alla är. Precis som en kanske själv är? Jag vill inte vara en del av din lögn. Enough. 

Jag vill vara min egna lögn. Min egna sanning. Min egna wtf ever det nu är jag är. Jag vill inte bli överkörd eller själv köra över. Pådyvla eller undanhålla. Utan bara få vara. Precis så som jag är. Och du får vara – precis såsom du är . 

Vi är inte fullt ut länkade. Konstant. Människan. Och händer det någonsin? Stundtals. Ja. Oh Ja. Men omständigheter förändrar relationer. Och om det är en relation byggd på osanning, då vibrerar cellerna tillslut. Och så enkelt är det.  Solitud stärker dig själv. Punkt.

Men Att falla för frestelsen. När en själv känner sig vilsen. Att haka fast i något. Om än en slemmig. rutten. gren.Som ett litet löv, ensam,. på det stora havet.

Darrar. Tvivlar. Saknar. Ensam. Tom. Ensam. Tom. Saknar.Vill. Vara. Nära. Hud. Hud! Bli sedd. Se!. Få känna. Kärlek. Havet. Något. Snälla något. Någon… Och luckan. Den öppnas. Ned rasar allt- ALLT – tidigare tvivel. Som bortglömt. Raderat är allt. Allt som en gång gått emot. Manipulation. Domar. Droger. Tvivelaktig grupptillhörighet. Ekonomisk osäkerhet. Pådyvlandet. Icke lyssnandet. Och lögnerna. De forsande lögnerna. Om allt. Och bara your way not my way. Lyssna, lyssna lilla vän jag äger dig. Jag gör vad jag vill med dig. Och du är min. Ingen annans.

 

Ehm. Healthy. Åtminstone. Är jag medveten. MEN. The world is changed. Not by your opinion, but by your example.

 

DSC_6518

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>