Here we go again

Mönstren upprepar sig.

Melankoli. Apati. Diffus.Tid. Guldfisk. Panisk. Svindlar. Tid. Processer. Läkande. Dvala. Vaknande. Räddad. Pånyttfödd. Möjligheter. Hopp.Tacksamhet.

Är detta- Njutning?

Om jag här kunde stanna. För alltid.

Förnimmelser. Spökar. Påminner.

Rusar på. Greppar. Fumlar. Rädd. Jag? Ja. För att känna. För att tänka.

Hon lurar. alltid där. Ledan. Skuggan.

 

Frosseri. Högmod. Girig. Vill. Jag vill ju väl. Söker. Svar. Snälla. Bekräfta. Se mig. Rädda mig. Säg att jag duger. Säg att jag får vara såhär. Ta tag i mig. Snabbt. Hålet. Det drar. Det Påminner. Det Predikar. Skynda.

Håll mig.

 

DSC_0981

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>