Jag erkänner

Jag vet inte ett jävla skit. Inte ett skit om vad andra tänker. Tycker. Känner eller vill. Jag tror mig ofta. ofta. Så otroligt o f t a veta. Veta Vad andra bär på. Vill. Eller inte vill. Känner eller inte känner. Misstänker jag tyckt mig blivit bekräftad i detta. Ser tecknen. Som förklarar. Att så är fallet. Ögon som drar åt sidan. Fingrar som kramar om. Rodnad i ansikte. Tystnad. Eller också en hävdelse. Insatser. Som bör erkännas.

Att komma någon nära. Det är farligt. Och alldeles underbart. Farligt att tro sig veta. Att man vet vad den andre tänker, känner eller vill. För det gör man aldrig. Fullt ut. Något man inte bör rädas. Alls. Lägg fokus på rörelse. Framåt. Fastna inte. Dras inte ned. I gyttjan. Gyttjan av något du ändå aldrig kan reda ut. Flyt med. Framåt.

Screenshot_20171221-082406

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>