Tid som flutit förbi

Folk ändras. Känslor med.

Ena dagen upp. Andra dagen ned. Storm eller Stilla. Apati och Frenesi.

Millesgård. Dyra drinkar. Kulturelit och Societet. Sväva runt. Dissekera. Konversera. Otrohet. Vända. vrida på varje sten. Spela Teater! Gå på Teater. Sanningen (sevärd) Mamma och pappa. Jag älskar er. Bortgång och Exit. Ersätta? Ny vän. Kattunge. Anhöriga. Skuld. Skam. Jag älskar dig Stina. Oro. Självcentrerad. Utstuderad. Granskad. jag?

Protagonist. Vad är rätt. Vad är fel. Subjektiviteten- enda sanningen. Sanningen för dig behöver inte vara sanningen för mig. Söker. Vill. Så gärna. gärna. Förstå. Springer. Snubblar. Jag ser det. Äntligen. Slappna av. Förkorta allt. Berätta inte allt. Ta hand om dig. Ta  ansvar för dig.

DSC_2680

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>