Att inte ta skit

”Hjulspår har jag över hela min kropp” . Refererat till alla de många gånger jag blivit/känt mig överkörd.  Den välkända så kallade ”bägaren” rann över. Idag. Jag är trevlig till en början. Och OM jag är trevlig. Jag hyllar- och jag hyllar folk till skyarna. Peppar. Motiverar. Undersöker. Reflekterar. Analyserar. Alltid. Försöker få min medspelare i ljuv dager. När jag sätts i ett nytt sammanhang. Speciellt om det sammanhanget stavas arbetsplats. Mönstret tenderar upprepa sig. Måhända har kroppen fått nog av all energi den läcker till andra men så sällan erhåller ett uns av tillbaka. Du är på min piedestal från första dag tills dess du väljer att agera barnsligt (läs högstadiefasoner/mobbing) då är du på min shitlist. Och jag kan GLADELIGEN berätta det för dig. Och det fick jag göra. Idag.

Och det var s å skönt. Att få det ur mig. Och att inte mer behöva ta eller lyssna till mer skit.

Ta inte skit. Period.

DSC_3371

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>