Utkast

Villfarelser. Visar att humor gränsar till ångest. Att visa bilden speglar nödvändigtvis inte att jag anser mig vara sjuk i huvudet. Även om jag idag känner mig just sjuk. I huvudet. Och Vad fan är sjuk i huvudet- egentligen? Varför har det ens en negativ klang? Det är väl bara jobbigt- snarare. Liksom det är att vara sjuk i halsen. Sjuk i magen. Sjuk i benet. Problemet är att sjuk i huvudet har blivit ett skällsord snarare som man slänger sig med till folk som beter sig annorlunda eller illa. Och isåfall var går gränsen för vad som är att vara sjuk i huvudet? Redan där behöver man ju bena ut vad som räknas till huvud. Skala. Skala. Skala. Och när är man sjuk? Vad är friskt? 

Jag orkar inte. Den här dagen har varit jobbig. Känt mig överkörd. Förminskad. Äcklad. Besviken. Arg. Obekräftad. Tillintetgjord. 

 

Konsten att acceptera olikheter. Acceptera någons tystnad. Och att räkna till tio. Acceptera. Acceptera att jag har svårt att acceptera att jag inte kan acceptera mitt icke accepterande.

 

Acceptera att jag inte- just nu- behärskar  konsten att INTE låta saker jag inte kan kontrollera få påverka mig. Acceptera att jag reagerar mer än vad jag vill just nu.

Och ha förståndet att inse att jag är en förbannat bra person ändå. Gahh. Klart slut. Ge mig styrka att ta ena foten framför den andra.

 

DSC_3369

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>