Väntar

Längtar. Saknar. Vill. Så gärna. gärna. gärna. Träffa dig. Vara nära dig. Krama dig. Kela med dig. Andas in din lukt. Känna dina armar runt mig. Omfamnas. Ligga tätt tillsammans. Känna mig förankrad. Tillhörande. Det finns ett större. Ett syfte. Vi två.

Och jag väntar- fortfarande. Jag är så förbannat jävla trött på det här. Är det mig det är fel på? Jag vill för mycket? Jag vill alltid? Vill jag mer? Är jag orimlig? Gränslös?

Varför säger du att du vill vara med mig när dina handlingar inte stämmer överens. Jag har sällan känt mig så tillintetgjord. Du bryr dig inte.

———————————————————————–

Ovan meningar daterade för någon vecka sedan. Alltså. Upp som en sol ned som en pannkaka. Jag vet att jag är krävande. Jag säger vad jag känner. Tycker. Tänker. MEN jag lyssnar också. Jag väntar. VÄNTAR på att förstå. Jag vet att jag borde acceptera. Acceptera olikheter och det gör jag- Jag älskar olikheter. MEN om jag är i nära relation vill jag försöka förstå beteenden. Om det är något som berör mig. och det gör det. För det är min tid du gör anspråk på. Kommunicera bara rakt ut hur det ligger till. Allt blir så betydligt mkt enklare om då.

DSC_3330

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>